Підготовка тренерів

Після повернення додому, кожному Воїну необхідна мотивація, щоб повернутися до регулярних тренувань.

Саме з такою метою, наша команда розпочинає навчальні  курси для Ветеранів  а також курси  підвищення кваліфікації для тренерів і членів збірних команд Invictus та Warrior Games за навчальною програмою «Тренер з адаптивних видів спорту».

Це не тільки стимулюватиме учасників бойових дій і спортсменів продовжувати свій саморозвиток, а ще й сприятиме популяризації адаптивних видів спорту в Україні.

Після завершення навчання учні отримають Диплом «Тренер з адаптивних видів спорту (вид спорту)» і матимуть можливість подавати свою кандидатуру до складу Національної команди Invictus в якості тренера.

Отримані теоретичні і практичні знання дозволять їм навчати своєму виду спорту інших ветеранів/ветеранок, допомагаючи їм адаптуватися до цивільного життя після отриманих травм.

У програмі Invictus 2023”  у Дюссельдорфі, вперше буде представлений адаптивний настільний теніс.

Україна має чудових спортсменів та наставників, які спеціалізуються на цьому виді спорту.

Нашу команду тренуватиме член національної збірної Invictus Games 2020  та Warrior Games 2022”, призер та переможець цих змагань - Сергій Калитюк.

Сергій багаторазово приймав участь у  турнірах обласного та всеукраїнського рівня. Зараз спортсмен буде вдосконалювати свої навички в Академії під пильним керівництвом Віктора Дідуха (Чемпіону Літніх Параолімпійських ігор з настільного тенісу, майстра спорту України міжнародного класу, заслуженого майстра спорту України).

 Ветерани нашої країни є прикладом мужності, стійкості та незламності. Приймаючи участь у міжнародних змаганнях, вони змушують людей з усього світу захоплюватись жагою до перемоги!